DAEO FMMost szól:

Selena Gomez fürdőruhában pózolt a TikTokon: ilyen nőies alakja van a sztárnak

Selena Gomez nemcsak az Instagramon, hanem a TikTokon is aktív, rendszeresen gyártja utóbbi platformra a rövid videókat, amelyek óriási sikert aratnak rajongói körében.

Legújabb videóját már több mint 9 millióan látták, a felvételen egy dögös, fekete fürdőruhában pózolt.

Selena Gomez fürdőruhában

A harmincéves énekesnőt és színésznőt egy jachton videózták le, miközben befújta az arcát hidratáló arcpermetével, majd a végén egy napszemüveget tett fel magára. Számos követője megjegyezte, mennyire gyönyörű a felvételen.

selena-gomez-fürdőruhában
Fotó: TikTok/Selena Gomez

Az elmúlt években rengeteg bántást kapott az interneten, ugyanis az évek alatt sokat változott a teste, tinédzserként jóval soványabb volt, manapság viszont kerekebb és nőiesebb lett az alakja, amivel szerintünk nincsen semmi baj, sőt, csodálatos formában van. A sztár áprilisban a közösségi oldalán szólt be azoknak, akik a súlya miatt támadják.

- Bár próbálok vékony maradni, viszont ma elmentem a Jack In The Box gyorsétterembe, ahol megettem négy tacót, három tojásos tekercset, hagymakarikákat és egy fűszeres csirkés szendvicset. De őszintén, nem érdekel a súlyom, mert az emberek mindenképp piszkálnak engem emiatt. Egyszer azt mondják, hogy túl vékony vagy, majd azt, hogy túl kövér, ez a ruha nem áll rajtad jól, bla-bla-bla. R***ncok, én úgy vagyok tökéletes, ahogy vagyok - fogalmazta.

Mackenzie Foy, az Alkonyat-filmek gyereksztárja

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő lett Mackenzie Foyból.

Oszd meg ezt a cikket!