DAEO FMMost szól:

Shakira sminkben és anélkül: ekkora a különbség, ha nincs kifestve a 45 éves énekesnő

Shakira szíve mindig is a természetes megjelenéshez húzott, bár mint minden híresség, ő is talpig sminkben jelenik meg a nyilvános eseményeken, azonban a kevesebb több elvét vallja.

Közösségi oldalán is bátran vállalja valódi arcát, és számtalan olyan képe található meg Instagram-oldalán, amelyeken egy gramm sminket sem visel.

Shakira smink nélküli fotója

A 45 éves énekesnő, ha szerepel is, általában a visszafogott sminkek híve, nem szereti a túl drámai megoldásokat, a szemeit enyhe festékkel hangsúlyozza, míg ajkaira általában a szája árnyalatához hasonló rúzst ken. A smink nélküli képén látszik, hogy szép és ápolt bőre van.

shakira-sminkben-és-anélkül
Fotó: Nbc / Getty Images Hungary, Instagram/Shakira

Melanie Murphynek elárulta, milyen módszerekkel ápolja magát. Hangsúlyozta, sokat számít, ha az ember harmóniában van magával, mert az az arcon is meglátszik. A C-vitamin híve, mert az stimulálja a kollagéntermelést. Ezenkívül szed még E-vitamint és DHA-tartalmú étrend-kiegészítőt.

Nem lép ki a házból anélkül, hogy ne kenje be magát naptejjel, 100 faktoros fényvédőt használ. Nem dohányzik, és nem is rajong az alkoholért. Odafigyel az étkezésre is, hiszen ha egészségtelenebb dolgokat eszik, az egyből meglátszik a bőrén.

Színésznők kifestve és egy gramm smink nélkül

Képes összeállításunkban megnézheted a népszerű színésznők smink nélküli képeit.

Oszd meg ezt a cikket!