DAEO FMMost szól:

Stohl András másfél hetes kislánya igazi mintababa: „Majdnem nagypapaként az ember rutinos”

Stohl András július 22-én ötgyerekes édesapa lett, megszületett kislánya, Bella Julianna. Az örömhírt az Instagram-oldalán osztotta meg. 

A szülés óta először a Mokkában mesélt ötödik gyermekéről és egyben negyedik kislányáról, ahol a műsorvezetők meglepődtek, hogy nem láttak karikákat a szeme alatt. 

Stohl András babája

- Nem vagyok kialvatlan, minden oké, szuper kisbaba!  A terhesség is csodálatos volt, Vica úgy viselte, ahogy szerintem le van írva a nagykönyvben, a szülés is nagyszerű volt, bent voltam. Minden a legnagyobb rendben, eszik, alszik. 

stohl-andras1
Fotó: TV2/Mokka

Szerinte, ha a párunk azt mondja, erőt ad neki, ha ott van mellette a baba apja a szülőszobában, és fogja a kezét, biztatja, akkor a férfi mindenképpen menjen be. 

- Ez volt a harmadik szülés, amin bent voltam. Az első kettőnél, Lucánál és Rebekánál nem, mert akkor azt mondta Éva, hagyjam, neki van elég baja, nem kell bent lenni. 

Az 55 éves sztár szerint egy édesapa a szülés után is a jelenlétével tud igazán segíteni, hisz az anya az, aki altat, szoptat, de ha segítséget kér, fontos, hogy a férfi a közelben legyen. 

- Nagy szerencsém volt, hogy ott tudtam lenni a szülésnél, utána le kellett mennem Szigligetre, ahol tíz előadásunk volt a Házassági leckékből, így az első három nap ingáztam, aztán nálunk voltak Vica szülei, a közepén jöttem fel egyszer, meg a végén, autózgattam ide-oda. 

Stohl Andrásnak most lesz 8-10 nap szabadideje, aztán kezdődnek felújító próbák, Reviczky Gáborral együtt játsszák Balut a Dzsungel könyvében, aztán elkezdi Rudolf Péterrel a Szeget Szeggel című Shakespeare-darabot, de műsorvezetőként is lesz feladata, ősszel indul a Dancing with the Stars harmadik évada. 

Oszd meg ezt a cikket!