DAEO FMMost szól:

Szalaira ismét ajánlatot tettek a londoniak

2021 nyarán a West Ham United 12 millió eurós ajánlatot tett a Fenerbahcénak Szalai Attilára, azonban a törökök visszadobták azt, mert ők 20 millióra vágytak.

Szalai azóta is náluk játszik, pedig már fél Európa sorban áll érte, néhány napja írtuk meg, hogy a Premier League-be frissen feljutó Fulham és a Bundesligában szereplő Wolfsburg is hivatalos ajánlatot tett Szalaiért.

Most megint előbukkantak a kalapácsosok, azonban a tavalyinál nyomottabb árral próbálkoztak. A Sabah csütörtök esti híre szerint

küldtek egy nyolcmillió eurós ajánlatot, de a Fenerbahce visszautasította.

💥ÖZEL | West Ham United'ın Attila Szalai için Fenerbahçe'ye 8 milyon Euro teklif ettiği ancak sarı lacivertlilerin bu teklifi reddettiği öğrenildi.

👉West Ham, Szalai için yeni bir teklif yapmaya hazırlanıyor.@omerrozcann pic.twitter.com/TrnrnsAgz6

— Sabah Spor (@sabahspor1) August 4, 2022

Az évről évre erősebb West Ham persze nem adja fel olyan könnyen, dolgozik az újabb konstrukción. A friss török tippek szerint 12-15 millió eurós között lehet a magyar válogatott hátvéd ára. Szalai szerződése 2025 nyaráig él.

A West Ham igazolt már egy középhátvédet, ám a Rennes-ből érkező Najef Aguerd megsérült; Issa Diopot pedig árulják. Zouma, Dawson és Ogbonna szerepel a poszton, elfér az erősítés.

(Fotó: Ali Atmaca/Anadolu Agency via Getty Images)

Oszd meg ezt a cikket!