DAEO FMMost szól:

Szujó Zoltán ciki sztorija: Michael Schumacher és Kimi Raikönnen miatt jött zavarba

Szujó Zoltán a Magyar Televízió gyakornokaként kezdte pályafutását, majd 2000-től az RTL Klub sportriportere lett. A Forma-1-es futamokról 2002-től kezdett tudósítani, a nézők hamar megszerették lelkes, egyedülálló stílusát.

18 éven át követte nyomon a helyszínről a sportág történéseit, ez idő alatt volt alkalma megismerkedni a legnagyobb sztárokkal, leghíresebb pilótákkal. Voltak azonban olyan pillanatok, amiket talán szívesen elfelejtene. 

Szujó Zoltán Forma-1-es sztorija

Szujó Zoltán a Szerencsekerék egyik adásának játékosaként szívesen mesélt Forma-1-es sztorikat. Annak ellenére elevenített fel párat Kasza Tibi műsorvezető kedvéért, hogy az egyik legkellemetlenebb élménye is szóba került. 

szujo-zoltan
Fotó: TV2

Még kezdő volt, amikor az egyik futam előtt kiszaladt a mosdóba, hogy könnyítsen magán, majd azt vette észre, hogy mindkét oldalán egy-egy híres pilóta teszi ugyanezt. Ettől elképesztően zavarba jött. 

- Képzeld el, hogy kezdő Forma-1-es riporter koromban az egyik első futamomról tudósítottam, talán az ausztrál nagydíj volt. Előtte az ember elmegy, ugye, elintézni a dolgát, beálltam a megfelelő helyre. Balról Michael Schumacher, jobbról Kimi Raikönnen. Annyira zavarban voltam, hogy azt se tudtam, mire koncentráljak. Inkább meredten figyeltem a csempét, ami éppen előttem volt - mesélte.

Kasza Tibi ezután azzal poénkodott, hogy ez a történet a vécék világnapja alkalmából került elő, nem minden adás fajul idáig. A nézők persze dőltek a röhögéstől. 

kimmi-raikonnen
Fotó: Profimedia

Szujó Zoltánnak számos ilyen története akad a csaknem két évtizedből, amit a Forma-1 berkeiben töltött. Ezekből könyvet írt, ami az Öveket becsatolni címet kapta. 

Kásás Tamás így él most

A 46 éves sztár 2011-ben búcsúzott a válogatottságtól, de 2012-ben még tagja volt a londoni olimpián az ötödik helyezett vízilabda-válogatottnak. Akkor annak örült, hogy soha többet nem kell edzésre járnia. Az utolsó években már megcsömörlött, nem élvezte úgy a sportot, mint azelőtt. 

Oszd meg ezt a cikket!