DAEO FMMost szól:

Tóth Gabi smink nélküli képet posztolt: ennyire más, ha nincs kifestve

Tóth Gabi szeret sminkelni, és nem érdekli, ha beszólnak neki a közösségi oldalán, ha erősen kifestve pózol egy-egy képen. 

Azért sem zavarja, mert a festetlen, természetes arcáról is tesz ki néha képet, ezt az énjét is vállalja. Az Instagram-oldalára kitett egy-egy képet, az elsőn profi sminkben látható, a másodikon a természet adta arcával. 

Tóth Gabi smink nélküli fotója

„Azt gondolnánk, hogy milyen uncsi téma már ez a #nomakeup story.. miközben mai napig kapom én is a leveleket, hogy “peeeersze, mert csak full sminkben mered magad kitenni már” és társai… annyira túl vagyok már ezen.. miért ne merném megmutatni? De nagyon szeretek sminkelni és elvarázsol, hogy az arcunkból mennyi mindent lehet apró trükkökkel kihozni! Anyaként pedig sokkal jobban szeretek sminkelni, mivel a hétköznapokban nem ez a legfontosabb Hannika mellett…

Szóval mindenki azt tegyen ki, amit akar, azt és annyit mutasson meg amennyire készen áll és ne csesztessük egymást ebben a kemény időszakban, amikor van elég feszkó… Én még mindig hiszek az emberekben, szeretem a szépet, jó látni a szép lányokat, mert belőlem nem vált ki semmi rosszat más szépsége, harmóniája! Kifejezetten jól esik nekem látni a harmonikus és boldog embereket! Semmilyen gombot nem kapcsol be bennem negatív értelemben, ha látok egy nálam jóval fittebb, szebb embert. Értékelem az adottságaimat és hálás vagyok minden hibámért, ami a testemen van.. megdolgoztam értük. Én nagyjából minden embert szépnek látok, akiben tükröződik a jóság, a szeretet. Szép napot nektek!” – írt a posztban.

A kommentelőknek bejött, hogy felvállalta a természetes arcát is, elhalmozták pozitív hozzászólásokkal. 

Ördög Nóra smink nélkül

Megmutatta, hogyan telik egy napja a forgatáson. Smink nélkül kezdte a felvételt, hiszen a reggelei általában hajnalban indulnak a sminkszobában, ahol profi festi ki. 

Cover-fotó: Instagram/Tóth Gabi

Oszd meg ezt a cikket!