DAEO FMMost szól:

Világbajnoki címmeccset kapott a legjobb magyar MMA-harcos

Borics Ádám a világbajnoki övért fog meccselni októberben.

A legmagasabban jegyzett magyar MMA-harcos, Borics Ádám a világ második legnagyobb ketrecharc-szervezeténél, a Bellatornál fog a világbajnoki övért bunyózni.

A pehelysúlyú magyar versenyző ellenfele a súlycsoport világbajnoka, a brazil Patrício Freire lesz, a meccset október elsején rendezik meg a Bellator 286-os gáláján.

Patricio Freire and A.J. McKee will throw down Oct. 1 - but not against one another. 👀 #Bellator286 | https://t.co/WyPjbeDCeM pic.twitter.com/Rhd1Kp74xb

— MMA Junkie (@MMAJunkie) August 3, 2022


Borics ezzel a magyar MMA legnagyobb sikere előtt áll, magyar bunyós korábban még ennyire fontos meccsen soha nem bizonyíthatott.

A 29 éves Kölyök becenevű Borics évek óta az Egyesült Államokban készül, profi karrierje során 19 meccse volt, ebből 18 alkalommal nyert. A Bellator 2017-ben igazolta le, azóta tíz meccse volt a szervezetnél, ebből kilencet megnyert, jelenleg második helyen áll a szervezet pehelysúlyú világranglistáján.

Ellenfele a Pitbull becenevű 35 éves brazil Patrício Freire, akinek mérlege 33 győzelem és öt vereség. Freire évek óta a Bellator egyik legjobb, legismertebb versenyzője, jelenleg első helyen áll a szervezet súlycsoportoktól független listáján.

Borics előző meccse:

Oszd meg ezt a cikket!