DAEO FMMost szól:

Vilmos és Katalin így buliztak együtt hajnalokig: a TikTokon ritkán látott felvételek terjednek róluk

Vilmos herceg és Katalin hercegné szerelme még a 2000-es évek elején kezdődött, a St. Andrews-i Egyetem hallgatóiként évfolyamtársaikhoz hasonlóan ők is élték a diákok átlagos életét, tanultak, vizsgáztak, és persze kieresztették a gőzt az iskolai bulikon.

Miután megszerezték a diplomájukat, és elkezdték élni a felnőtt életüket, természetesen abban az időszakban sem maradtak el a partik, a 2000-es évek második felében több lesifotó készült, ahogy elhagynak egy-egy londoni szórakozóhelyet a hajnali órákban, ezeket a képeket egy tiktokozó gyűjtötte össze, hogy összevágjon belőle egy rövid videót.

Vilmos herceg és Katalin hercegné bulizása

"Partizás keményen, mint ahogy a normális, fiatal emberek csinálják" - fogalmazta a TikTok-videót készítő felhasználó a rövid felvétel alatt. A 20 másodperces videóban olyan képek láthatóak, amikor a hercegi pár az egyik klubban táncolt, de vannak benne olyan fotók is, amelyeket a taxiban ülve csináltak kettejükről.

A videót több mint 5 millióan nézték meg, ebből több mint 500 ezren lájkolták azt, emellett a kommentszekcióban is pezsgett az élet. Többen megjegyezték, hogy Katalin milyen szép és fotogén volt már akkor is, és az idő szinte semmit nem változtatott a külsején, mások inkább azt pedzegették, ha ezek a fotók Harryről és Meghanról kerültek volna a nyilvánosság elé, abból óriási botrány lett volna.

Manapság partizós képek már nincsenek a hercegi párról, hiszen miután 2011-ben hivatalosan is házasok lettek, nem engedhették meg maguknak, hogy ilyen módon mutatkozzanak a nyilvánosság előtt. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy időközben született három gyerekük, akiknek a nevelése sok energiát elvisz, illetve a királyi családban is egyre több feladat hárul rájuk. 

Amikor a bulizós képeik zöme készült, az az időszak kiemelten nehéz volt Katalin számára, ugyanis akkoriban még csak a trónörökös barátnője volt. Sokan bántották azért, mert Vilmos nem jegyezte el, és évekig váratta, emiatt a Waitie Katie - magyarul: Várakozó Kati - gúnynevet aggatták rá a rosszindulatú bulvárújságírók.

- Kate-et könyörtelenül üldözték Londonban. A fiatal Lady Di zaklatására emlékeztető módon csinálták - fogalmazta Tina Brown, a Vanity Fair egykori szerkesztője és a királyi család szakértője a The Palace Papers: Inside the house of Windsor, the Truth and the Turmoil című könyvében.

Sztárok, akik összeöltöztek a hercegnével

Képes összeállításunkban megnézheted, kik bújtak ugyanolyan ruhába, mint Katalin hercegné.

Oszd meg ezt a cikket!