DAEO FMMost szól:

Vilmos herceg és Charlotte közös videójától olvadozunk: a kis hercegnő imádni való gyermek

Vilmos herceg kislányával, Charlotte hercegnővel készített egy tündéri videót, hogy az angol női labdarúgó-válogatottat bátorítsák az esti meccsre.

 Vasárnap rendezték meg a 2022-es női labdarúgó-Európa-bajnokságot, pont ennek alkalmából készült el a rövid felvétel, a kis hercegnő cuki mosolyával egyértelműen ellopta a show-t.

Vilmos herceg és Charlotte hercegnő videója

A hétéves gyermek édesapja ölében ülve kívánt sok sikert a Lionesses tagjainak, és elmondta, reméli, majd ők nyernek, a trónörökös pedig megdicsérte a csapatot eddigi teljesítményükért. 

A videó alatt a csapat megköszönte Cambridge hercege és hercegnője jó kívánságát, de nem csak őket hatotta meg az aranyos videó. A rajongóknak azonnal felcsillant a szemük, amint meglátták a kis hercegnőt.

"Charlotte annyira elbűvölő és magabiztos!", "Olyan csinos ez a kislány!", "Jajj, annyira hasonlít a dédimamájára, Erzsébet királynőre!", "Charlotte lassan kezd hasonlítani Diana hercegnőre!", "Olyan szép, akár az anyja és Diana" - fogalmazták a kommentelők.

Úgy tűnik, kiváló doppingot jelentett Vilmos és lánya jó kívánsága, ugyanis a július 31-ei döntőben két góllal verték meg az angolok a németeket. A döntőt a Wembley Stadionban rendezték meg, amelyen a herceg is részt vett. Ő adta át a kupát a nyertes csapatnak, Charlotte nem tartott vele a meccsre, valószínűleg túl kicsinek gondolták még erre az eseményre. Érdekesség, hogy a hercegnő is imádja a futballt, csak úgy, mint bátyja, György, a herceg évek óta Chelsea-szurkoló.

Miért akar Katalin hercegné újra várandós lenni?

Katalin hercegné titkon még nem mondott le a negyedik gyerekről.

Oszd meg ezt a cikket!