DAEO FMMost szól:

Zendaya szexi estélyi ruhájában olyan volt, mint egy görög istennő: dögös, nőies stílusát mindenki imádja

Zendaya korunk egyik legnépszerűbb színésznője jelenleg, gyerekkora óta vonzotta a színpad, táncolni tanult, majd színészkedni kezdett, a Disney csatornán futó Indul a risza! című sorozattal kezdte építeni komolyabban a karrierjét, azóta persze sok víz lefolyt a Dunán, és olyan népszerű produkciókban láthattuk viszont, mint a Tom Holland főszereplésével elkészült Pókember-filmek, az Eufória vagy a Dűne. Utóbbi folytatását jelenleg Budapesten forgatja.

Zendaya stílusa

A szeptemberben 26. születésnapját ünneplő sztár miközben szépen építi színészi karrierjét, vérbeli divatdiktátorrá vált. Az idő haladtával egyre nőiesebb és dögösebb lett a stílusa, szinte nincs olyan ruhadarab, ami ne állna jól neki, bátran viseli az élénkebb színeket, emellett szívesen kísérletezik, a legnépszerűbb dizájnerek kreációit hordja általában.

2021-ben az amerikai divattervezők tanácsa neki ítélte oda az év divatikonja díjat. Ezzel ő lett a legfiatalabb, aki valaha elnyerte ezt az elismerést.

Az elmúlt években több emlékezetes estélyi ruhában keltett feltűnést a vörös szőnyegen, személyes kedvencünk az a rózsaszín, szexi estélyi, amit még Pókember: Hazatérés premierjén hordott. Képes összeállításunkban megnézheted Zendaya legdögösebb estélyi ruháit.

Oszd meg ezt a cikket!